Emmaüscursus

Mensen zijn steeds vaker op zoek naar het doel in hun leven en denken dan na over de zin van het leven en komen veelal ook terecht bij het christelijke geloof. 

Je hoort veel over het geloof, maar wat houdt dat nu eigenlijk in? Wat vraagt het van jou? De naam “GOD” wordt veel gebruikt, maar heb je wel een idee wie of wat Hij is en hoe zit het nu met de Here Jezus en met de Heilige Geest? 

Geloof je wel in een God maar zou je Hem graag beter willen leren kennen? Of geloof je niet in een God maar ben je wel nieuwsgierig naar Hem of naar het geloof? 

Er zijn verschillende redenen om je te verdiepen in het christelijke geloof en God. Herken je jezelf in het voorgaande, dan is het de moeite waard je te verdiepen in de Emmaüscursus. 

De Emmaüscursus is een cursus over de grondbeginselen van het christelijk geloof. Op een afwisselende manier worden de onderwerpen behandeld en ontstaat er een ware ontdekkingstocht naar God. Het maakt niet uit of je nu gelooft of niet, de Emmaüscursus is voor iedereen. De eerste vijf bijeenkomsten zijn inclusief een gezamenlijke maaltijd. Ook is er een weekend ingepland, dat wil zeggen vrijdagavond en zaterdag (zonder overnachting).

Als je deze ontdekkingstocht wilt meemaken, dan kan dat binnenkort weer. Tweemaal per jaar start er een cursus. Het maakt niet uit of je nu wel of niet gelooft, wel of niet lid bent van onze kerk. Deze cursus is voor iedereen. Voor opgave en voor meer informatie kun je terecht bij onze dominee, zijn contactgegevens vind je hier.