Iedere week samen met leeftijdsgenoten praten over God en jouw leven? Kijk bij catechisatie voor meer informatie.

Jeugdraad
Onze jeugd is een hechte club en onderneemt veel samen. Om dit verder te stimuleren en de hele gemeente daarbij te betrekken, hebben wij een jeugdraad. De jeugdraad bestaat uit verschillende personen uit onze gemeente van verschillende leeftijden. De jeugdraad richt zich op de kinderen, jeugd en jongvolwassenen van 0/25 jaar. De jeugdraad is door de kerkenraad ingesteld en werkt op basis van het beleidsplan van de kerkenraad. Bij alles wat georganiseerd wordt, vraagt de jeugdraad gemeenteleden om te helpen. Zo werken we als gemeente samen en voelen we ons verantwoordelijk voor elkaar.

De jeugdraad is te bereiken via het e-mailadres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Neem gerust contact met ze op want de jeugdraad vindt het leuk om van je te lezen/horen!

‘t Harde heeft een gereformeerde basisschool "De Wegwijzer". Daarom kent onze gemeente ook veel jonge kinderen. Wij zijn blij met hun aanwezigheid en willen hen een duidelijke plek geven in de gemeente. Regelmatig vindt ook daarom tijdens de zondagmiddagdienst een kindermoment (KiMo) plaats. De jongeren in de gemeente vormen een hechte groep. Zij hebben in het kerkgebouw een eigen soosruimte. De sooscommissie nodigt regelmatig de gehele gemeente uit voor de activiteiten.